Skip to content Skip to footer

Sesiuni împuternicire

Tipul specific de citire pe care îl ofer poartă numele de SESIUNE de ÎMPUTERNICIRE, și este o îmbinare unică între diferite tipuri și metode de Auto-Cunoaștere. Întotdeauna citirile mele sunt personalizate, deci mă voi adapta nevoilor tale. Poate vei avea nevoie să discutăm mai mult despre propria ta persoană și puntele tale forte, sau despre idei de dezvoltare în domeniul tău profesional, sau de dinamica relațiilor tale.

Vei întâlni, în munca mea, elemente de Astrologie, HD sau Cheile Genelor. Majoritatea clienților mei sunt explorator studioși ( eu le spun clienților și cursanților vechi: dinozaurii studioși!) și, de și tu ești pasionat de studiu, poți aprofunda Cunoașterea prin multitudinea de cursuri pe care le postez lunar, aici.

Există mai multe variante de a lucra 1 la 1 cu mine!
În primul rând, durata SESIUNILOR DE ÎMPUTERNICIRE!

O sedință de 1 oră este 300 de lei.
Te poți programa aici.

O ședință de 1 h și jumătate este 420 lei.
Te poți programa aici.

Acesta este prețul sesiunilor individuale, indifferent pe ce subiect lucrăm – cuplu, familie, carieră, tu, vocație…etc.

Dacă îți dorești să lucrăm mai profund împreună, există două opțiuni de pachete speciale pentru SESIUNI DE ÎMPUTERNICIRE:

4 ședinte de câte o h jumătate la 1550 lei în loc de 1680 lei.
6 ședințe de câte o oră jumătate la 2250 lei în loc de 2520 lei.

Te poți programa aici.

Prețul pentru pachetele speciale poate fi achitat și în două rate.

Programările pentru pachetele speciale se fac pe email la adresa mea: in**@ar****.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0723.563.053.

SESIUNILE DE ÎMPUTERNICIRE îmbină elemente din diferite tipuri de Cunoaștere, precum Astrologia, Cheile Genelor sau HD, deci vei primi, pe lângă citirea cu mine, și 4 tipuri diferite de hărți calculate în programul Genetixmatrix, hărți pe care le poți folosi pentru studiu și aprofundare!

Ofer și alte tipuri de citiri, mai “cuminți și clasice”, deci dacă nu te interesează sesiunile de împuternicire, ci vrei pur și simplu o interpretare a Astrogramei sau a profilului de Chei, ofer și asta, poți să mă întrebi mai multe despre asta pe e-mail la adresa in**@ar****.ro.

Certificatul de Împuternicire - ancorarea Geniului tău!

Fie că optezi pentru acest serviciu pentru tine, ca reamintire și ancorare a darurilor tale și a genialității tale unice din profilele natale, fie că optezi pentru a oferi acest cadou cuiva drag, Certificatul de Împuternicire este un produs pe care ți-l prezint cu bucurie.

Prețul unul astfel de serviciu este de 125 de lei, poate fi comendat și achitat direct aici sau pe e-mail la adresa in**@ar****.ro.

Pentru realizarea Certificatului de Împuternicire am nevoie de trimiterea numelui, datei, orei și locului de naștere al persoanei pentru care fac Certificatul. De preferi anumite culori pentru text, un anumit tip de fundal sau de detalii, te rog să îmi menționezi, Certificatul este personalizabil.

Pachetul conține Certificatul de Împuternicire în format JPG, un document format A4 cu detalierea plasamentelor alese, în format doc sau pdf și 3 profile natale personalizate în format jpg. Pachetul complet poate fi trimis pe e-mail, WhatsApp sau FB, în funcție de preferința ta.

Mandala Împuternicirii - pictată manual, produs unicat !

Pentru firile creative, non-conformiste și artistice, Mandala Împuternicirii se potrivește mănușă. Fie că vrei să o oferi în dar cuiva drag sau vrei să pictez una special pentru tine, cu bucurie îmi pregătesc culorile și pensulele pentru tine.

Poți alege ce dimensiune de suport vrei, carton pânzat de 20, 25 sau 30 de cm diametru. Lucrările se fac numai la comandă, te rog să îmi scrii pe mail la adresa in**@ar****.ro dacă dorești o astfel de Mandală pictată de mine, poate dura câteva luni să o realizez și să o livrez. 

Prețul variază în funcție de dimensiune: 20 cm = 400 lei, 25 cm = 450 lei, 30 cm = 550 lei.

Comanda se face pe e-mail la in**@ar****.ro iar plata se poate face prin transfer bancar sau prin PayPal, după confirmarea primirii comenzii. Livrarea pe teritoriul României este inclusă în preț.

 

DESCOPERĂ-TE PE TINE

Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții.

Artela.ro

Oferă-ți timpul și prilejul de a avea harta ta natală și profilele tale analizate, prentru a te putea descoperi pe tine și pentru a înțelege mai multe despre domeniile diferite ale vieții tale.

Legal

STID CONSEIL SRL
J29/383/2016 | CUI 35685420
RO63BTRLRONCRT0338438701 | BANCA TRANSILVANIA

© 2021 — Artela.ro. Toate drepturile sunt rezervate.