Skip to content Skip to footer

Despre mine

Eu sunt Adela, exploratoare în lumea vastă a Cunoașterii, Auto-Cunoașterii și a diverselor tehnici și sistemelor ce ne ajută să evoluăm și să ne descoperim.

Ce iubesc cel mai mult să fac prin munca mea este îi ghidez pe oameni spre care potențialul lor cel mai înalt, să îi inspir să se dezvolte și să își exprime unicitatea cu mai mult curaj. Sistemele mele preferate de descoperire ale Sinelui sunt: Astrologia, Cheile Genelor, Human Design, dar...iubesc să adaug șielemente neprevăzute și pline de zvâc în munca mea, deci arta, interesul pentru starea autentică de bine și folosirea remedilor florale sunt câteva dinte elementele cu care înbim tehnicile de Cunoaștere și Auto-Cunoaștere.

Arta și Astrologia sunt domeniile pe care le-am iubit și le iubesc constant și desăvârșit, domenii ce au devenit pasiunea și munca mea de zi cu zi. Explorarea și studiu Artei m-au preocupat întotdeauna, iar cercetarea în acest domeniu, doctoratul în Arte Vizuale, pictura și creație sunt parte a cine sunt EU. Includ partea creativă în munca pe care o fac împreună cu clienții mei, deci...pregăți-vă să aduceți mai multă culoare în viața voastră dacă începem să lucrăm împreună! Astrologia a fost prima formă de descoperire a Sinelui pe care am experimentat-o și a devenit, în timp, profesia mea. Acum, de mai bine de 5 ani, acest domeniu este munca mea zilnică, Astrologia este parte a tuturor tipurilor de citiri de hărți pe care le fac, zilnic, pentru clienții care sunt interesați de ghidarea mea.

Stilul meu este foarte spontan, jucăuș, lejer ( asta nu înseamnă superficial...doar însemnă să vă așteptați mai degrabă la zâmbete și glume și mai puțin la lacrimi și dramă), stil specific tipologiei mele, Proiector Splenic. Sunt un profil ¼ ce iubește cercetarea, investigarea, aprofundarea, dar și lucrul cu oamenii! Cele 3 plasamente de bază în Astrograma mea sunt: Ascendent în Berbec, Soare în Taur și Luna în Scorpion.

Cred cu TĂRIE în puterea intuiției, deci, dacă intuiția ta spune „DA, vreau să lucrez cu Adela pentru a mă cunoaște mai bine”...sunt AICI pentru TINE!

Să evoluăm frumos, armonios și împreună...pe Cale!

DESCOPERĂ-TE PE TINE

Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții.

Artela.ro

Oferă-ți timpul și prilejul de a avea harta ta natală și profilele tale analizate, prentru a te putea descoperi pe tine și pentru a înțelege mai multe despre domeniile diferite ale vieții tale.

Legal

STID CONSEIL SRL
J29/383/2016 | CUI 35685420
RO63BTRLRONCRT0338438701 | BANCA TRANSILVANIA

© 2021 — Artela.ro. Toate drepturile sunt rezervate.