Skip to content Skip to footer

Esențe florale Bach – Consultații și remedii

Există 38 de esențe florale create și folosite de Dr. Bach în uimitoarea și vizionara sa carieră.

Ele sunt amestecate în remedii unice, creații personalizate personalizate, fiecare remediu fiind creat după ascultarea călătoriei tale personale. Un amestec poate avea 3, 4, 5 sau până la 7 esențe florale...sau uneori este nevoie doar de remediul Rescue, sau doar de 1 tip de esență florală...fiecare amestec este unic, ca povestea ta.

Puteți citi mai multe despre Esențele Florale Bach și cum funcționează, aici.

Puteți accesa profilul meu de terapeut Bach și lista oficială a terapeuților Bach certificați, aici.

O consultație durează între 30 și 50 de minute, depinzând dacă ne întâlnim pentru prima dată sau dacă sunteți un client care revine. Prețul unei consultații este de 150 lei și este inclusă o sticlă de remediu (30 ml, expediată prin Postă, curiaratul PrioriPost). Pentru toate celelalte țări din afara României, transportul remediului nu este inclus.
*consultațiile au loc pe Zoom.

O reumplere a aceluiași remediu – fără o altă consultație, în urma aceleiași preocupări/temei de consultare inițială este de 100 de lei. Transportul pe teritoriul României este inclus, cu Poșta, serviciul de curierat Prioripost. Pentru toate celelalte țări din afara României, transportul remediului nu este inclus. Acest tip de serviciu, de retrimitere a aceleiași formule, poate fi accesat doar de clienții care revin, de maxim 2 ori la rand, după mai mult de 3 sticle de remedii este nevoie de o nouă consultație!

Clienții care revin au o reducere de 10% la consultații ( 150 – 15 lei = preț 135 lei cu reducere) după cea inițială. Reducerea NU se aplică la reumplerea remediilor.

Puteți să vă faceți o programare aici sau să îmi scrieți un e-mail la in**@ar****.ro.

Plățile se pot direct pe site, cu cardul sau prin transfer bancar, atunci când vă faceți programarea, sau prin transfer bancarîn contul firmei, după ce faceți programarea pe e-mail.

DESCOPERĂ-TE PE TINE

Astrologia și autocunoașterea au fost și sunt subiecte fascinante pentru mine. Consider că a te cunoaște și a te înțelege mai bine îți oferă posibilitatea sporirii calității vieții.

Artela.ro

Oferă-ți timpul și prilejul de a avea harta ta natală și profilele tale analizate, prentru a te putea descoperi pe tine și pentru a înțelege mai multe despre domeniile diferite ale vieții tale.

Legal

STID CONSEIL SRL
J29/383/2016 | CUI 35685420
RO63BTRLRONCRT0338438701 | BANCA TRANSILVANIA

© 2021 — Artela.ro. Toate drepturile sunt rezervate.